DIJET

Rezkalne glave za grobo in fino obdelavo, modularni sistem rezkalnih glav, podaljšana antivibracijska držala, rezkalne glave za visoke pomike, ploščice za grobo in fino obdelavo (1.2312, 1.2343, 1.2379, TOOLOX 44), ploščice za rezkanje kaljenih materialov, visoko produkcijski rezkarji in svedri za obdelavo kaljenih materialov do 70HRc…

DIJET je Japonsko podjetje ustanovljeno leta 1938. Usmerjeno je v izdelavo visoko produkcijskih orodji na izmenljive ploščice za uporabo v orodjarstvu. Z lastno tehnologijo in garantirano visoko kakovostjo izdelkov, si je podjetje pridobilo zaupanje kupcev po vsem svetu.

Video prikaz delovanja

DIJET - QM MAX G2
Rezkanje
DIJET - QM MINI
Rezkanje
DIJET - QM Max F=12.000mm/min N=3.000rpm ap=0,8mm ae=20mm D=32mm Material 1.2312
Rezkanje
DIJET - HEPTA MILL F=3200mm/min N=800rpm ap=5mm ae=40mm D=63mm Material C50
Rezkanje

Najnovejša ponudba dobavitelja

SVEDRI NA PLOŠČICE - TEZD

Svedri na izmenljive ploščice 3xD, 5xD in 8xD.

TDM EXTREME

Neenak korak ploščic preprečuje vibracije. Odlična izbira za obdelavo nerjavečega jekla in jekla do 35HRc. Ekonomična obojestranska ploščica.

REZKANJE - QM SERIJA

Manjše sile, ekstremno visoki pomiki, daljša življenska doba orodja. Nova kvaliteta DH102 za fino obdelavo in nova geometrija za kaljene materiale do 62HRc. QM-Mini katalog str. 5 in QM-Max katalog str. 28.

REZKANJE - SKS Extreme

Nova generacija SKS rezkalnih glav za visoko učinkovito rezkanje. Novi kvaliteti JC7560 in JC8118. Ekonomična obojestranska ploščica ima 6 rezalnih robov.

REZKALNE GLAVE - HEP

Kombinacija G-Body držala in močne ploščice z dvojnim vpetjem, omogoča visoko učinkoviro rezkanje. Ploščica ima 7 rezalnih robov.

QM MAX G2 - ZA UČINKOVITO REZKANJE

Optimalna geometrija za visoke pomike in manjše sile rezanja. Novi kvaliteti JC8118P in JC7560P (1.2312, 1.2343, 1.2379, Toolox). Ekonomična obojestranska ploščica ima 4 rezalne robove.

SKS High Feed Diemaster

Visoki pomiki do 4 mm/zob, stabilen proces in odličen odvod odrezkov. Večkratno povečana produktivnost v primerjavi s klasičnim rezkanjem.

REZKARJI DH-OCHB

Trdokovinski rezkarji do 70HRc za grobo in fino rezkanje.

TDM - NEENAK KORAK PLOŠČIC

Neenak korak ploščic preprečuje vibracije. Odlična izbira za obdelavo turbinskih lopatic iz nerjavečega jekla.

Rezkarji Mirror Series

Najboljša zamenjava konvencionalnih trdokovinskih rezkarjev. BNM za fino obdelavo pri visoki rezalni hitrosti. HRM za srednje-fino in grobo rezkanje z visokimi pomiki. Prevleka VALUE COATING zagotavlja stabilno rezkanje materialov 1.2312, 1.2343, 1.2379 pri visoki hitrosti in suhi obdelavi.

Rezkanje Aluminija in Titana

Odlično orodje za visoko natančno in učinkovito rezkanje Aluminija in Titana. G-Body držala izboljšajo zivljensko dobo orodja in omogočajo hlajenje skozi oroje.

Modularni sistem rezkalnih glav

Stabilni modularni sistem na izmenljive rezkalne glave in trdokovinska držala s standardnim navojem za grobo in fino rezkanje ter fino obdelavo po kaljenju. Odlična rešitev za globoko obdelavo.

REZKALNE GLAVE - NHP

NEGA-HEPTA rezkalne glave za plano rezkanje sive litine, jekla in nerjavnega jekla. Ploščice imajo 14 rezalnih robov.

Trdokovinska držala

Trdokovinska držala za visoko učinkovito rezkanje, daljšo življensko dobo orodja in stabilno obdelavo. Odlična rešitev za globoko obdelavo.

Pokličite nas na

01 896 22 80

Iščete rešitev ali pa bi radi več informacij o izdelku?
Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

zapri okno