SMW AUTOBLOK

Stružne glave, čeljusti, vpenjalne glave na stročnice, stružne glave za hitro menjavo čeljusti, membranske glave, vpenjalne stročnice, glave za notranje vpenjanje obdelovancev,  glave za delilnike in paletne sisteme, linete cilindri, prirobnice, specialne glave za avtomatizacijo…

SMW-Autoblok  je največji proizvajalec  standardnih in specialnih vpenjalnih glav, cilindrov in linet v Evropi. Z  nenehnim vlaganjem  v razvoj, inženiring in proizvodnjo so SMW Autoblok izdelki izdelani po najzahtevnejših svetovnih standardih. Prisotni  so v vseh glavnih industrijski panogah, kot je industrijska oprema, avtomobilizem, letalski in vesoljski sektor…  SMW Autoblok preko svojih družb in distributerjev zagotavlja vrhunsko storitev in tehnično podporo strankam po vsem svetu.

Najnovejša ponudba dobavitelja

PJC PLAVAJOČE ČELJUSTI

PJL plavajoče čeljusti za KNCS vpenjalne glave. Hitro in enostaveno iz 3-točkovnega na 6-točlovno vpetje. Odlična rešitev za vpenjanje tankostenskih obdelovancev ali deformacijsko občutljivih komponent.

KNCS 2-ČELJUSTNA VPENJALNA GLAVA

KNCS 2-čeljustna vpenjalna glava s sistemom za hitro menjavo čeljusti. Visoka ponovljivost pri menjavi čeljusti < 0,02 mm.

LINETE - RX

Kompaktne linete z velikim razponom vpenjanja in integriranim valjem. Visoko natančno centriranje.

CCS - Sistem za hitro menjavo vpenjalnih glav

CCS sistem zagotavlja najvišjo točnost in ponovlivost ob menjavi. Enostavna menjava vpenjalne glave z eno potezo in optično kontrolo pozicije zaklepanja. Velika skoznja luknja.

LINETE - BASIC LINE

Osnovna linija linet - Basic Line, najboljša cena za vrhunsko kvaliteto.

Šestčeljustna sekvenčna glava

SMW AUTOBLOK je predstavil pnevmatsko šestčeljustno glavo BB-FZA-2G, ki je namenjena popolnoma samodejni obdelavi cevi. 

SJL visoko natančne vpenjalne glave

Za vpenjanje tankostenskih obdelovancev ali deformacijsko občutljivih komponent. Čeljusti delujejo kot par, vpenjalna sila pa je vedno enakomerno porazdeljena po vseh 6 čeljustih.

EM-S vpenjane glave

Nove visokonatančne vpenjalne glave s segmentnimi stročnicami za notranje vpenjanje obdelovancev. Idealno za serijsko proizvodnjo, za struženje v trdo in brušenje.

Pokličite nas na

01 896 22 80

Iščete rešitev ali pa bi radi več informacij o izdelku?
Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

zapri okno